Paide linn müüb taas kinnisvara

Silja Vilbu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide Väike-Aia tänava maja
Paide Väike-Aia tänava maja Foto: Dmitri Kotjuh

Paide linn paiskas taas müüki hulga kinnisvara. Seekord müüakse kirjalikul enampakkumisel kolme korterit ja ühte kinnistut.

1000eurose alghinnaga müüakse Roosna-Allikul asuvat halvas seisukorras korterit, mis on tulekahjus kannatada saanud. 16 000 euroga on müüki pandud Paide linnas Mündi tänaval 27 asuv korter, mis on heas seisukorras. 10 300 eurot loodetakse saada Paides Väike-Aia 69 asuva heas seisus korteri eest. Neljanda on müüki pandud Vedruka küla kurvi kinnistus, mille alghind on kõigest 300 eurot.

Müüdavate objektide kohta leiab rohkem infot Paide linna kodulehelt.

Eelmisel kirjalikul enampakkumisel õnnestus Paide linnal maha müüa üks korter. See asub Väike-Aia tänaval majas nr 34 ning pakkumise teinud ostja oli nõus selle eest välja käima 2200 eurot. Tõsi, korteri suurus on vaid 41,3 m² ning see vajab remonti.

Paide linna haldusspetsialist Rein Säinas rääkis paar nädalat tagasi, et huvi tunti ka teiste korterite vastu, kuid neile keegi pakkumisi siiski ei teinud. Säinas oletas, et põhjuseks võiks olla liiga kõrge hind. Sellegipoolest uuel kirjalikul enampakkumisel korterite hindu ei langetatud.

Kui eelmisel kirjalikul enampakkumisel müüdi ka Sargvere mõisa, siis seekord mõisa müügiobjektide loetelus pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles