Türi muusikakooli noored soovivad saada akordionitäheks

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Akordion.
Akordion. Foto: Sille Annuk

Eesti Akordioniliidu eestvedamisel on käimas teine üleeestiline internetikonkurss „Eesti akordionitähed 2019", kus osaleb 40 akordioniõpilast.

 

Osalemiseks tuli esitada kaks erineva karakteriga vabalt valitud pala, need videosse võtta ja  korraldajatele saata.

Konkursi kategooriad on jaotatud muusikakooli klasside järgi ehk I, II, III, IV, V, VI, VII ja VIII klass (sh Otsa-kooli ja Elleri-nimelise muusikakooli eelõpe). Hinnatakse osaleja tehnilist taset, muusikalist väljendusrikkust ja artistlikkust.

Kõikide osalejate videod on üles laetud Eesti akordioniliidu Facebooki lehele ning nende seast valib parimad välja žürii koosseisus Mikko Luoma, Tiina Välja, Allan Jakobi ja Henri Zibo. Lisaks saab Facebookis kõige rohkem meeldimisi kogunud video publiku lemmiku eripreemia.

Osalemiseks tuli esitada kaks erineva karakteriga vabalt valitud pala, need videosse võtta ja saata korraldajatele.

Järvamaad esindavad konkursil Türi muusikakooli akordioniõpilased Joonas Kreitsman, Ove-Rasmus Radala ja Anders Mait Alberg, kelle õpetajad on Silvi Nielson ja Kaidi Piigert.

Loe edasi siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles