Spordihall vahetab nime

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädalavahetusel müüs E-Piima töötaja Ülle Epro Paide spordihallis peetud jõulumessil juustu. Peagi hakkabki hall kandma E-Piima nime.
Nädalavahetusel müüs E-Piima töötaja Ülle Epro Paide spordihallis peetud jõulumessil juustu. Peagi hakkabki hall kandma E-Piima nime. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Ligi kolm aastat tagasi Paide gümnaasiumi naabrusse kerkinud spordihall hakkab uuest aastast kandma E-Piima spordihalli nime.

E-Piim juhatuse esimees Jaanus Murakas tunnistas, et tal on sihtasutusega Paide spordi- ja tervisekeskus ning Paide linnavalitsusega valmimas koostööleping, mille järgi tuleb maakonna suurimat spordihalli nimetada E-Piima spordihalliks.

Murakas täpsustas, et see pole üksnes hallile nime ostmine, vaid tihedam koostöö, mis hõlmab ka ujulat ja staadioni. «Tegemist pole heategevusega, vaid see on ka meile äriliselt kasulik ettevõtmine,» sõnas ta.
Muraka selgitusel määrab koostööleping, millistel tingimustel on E-Piima töötajatel võimalus sportimas käia ja kliendiüritusi korraldada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles