Kangrumäel tehakse algus rattakrossi seeriavõistlusega

Kuido Saarpuu
Copy
Rattakross Paides
Rattakross Paides Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kolmapäeva, 1. mai keskpäeval antakse Kangrumäel start Järvamaa rattakrossi seeriavõistluse avaetapile.

Ambla SK poolt korraldatava esimese osavõitluse stardi- ja finišipaik on Kangrumäe laululava juures. End saab mõõduvõtule kirja panna võistluspäeva hommikul kl 11st 11.50ni.

Järvamaa jalgrattakrossi seeriavõistlus peetakse tänavu viieetapilisena. Lisaks kolmapäevasele Kangrumäe võistlustele pedaalitakse 23. mail Järva-Jaanis, 13. juunil Koerus, 1. augustil Paides ja 22. augustil Türil. Seeriavõistluse võitjad selgivad 15 erinevas võistlusklassis:

Võistlusklassi paigutatakse võistleja esimesel osaletud etapil. Hooaja vältel võistlusklassi muuta ei saa. Nagu ikka võivad põhiklassis startida ka nooremad ja vanemad. Võistlusdistantsid on etapiti varieeruvad, sõltuvad rajaprofiilist ja korraldusklubi äranägemisest.

Võistlusklasside üldvõitjad selgitatakse kolmel paremal osavõistlusel saavutatud kohapunktide liitmise teel. Üldarvestuses saavad koha vähemalt kahel etapil osalenud võistlejad.

Üldarvestuses võistlusklasside esikolmikut autasustatakse medalite/karikate ning meenetega. Lisaks ootavad osalejaid eriauhinnad. Igal etapil kolme parema hulka tulnud võistlejaid autasustatakse diplomi ja meenega. Kuni kuuesaastaste seas paremusjärjestust ei selgitada, auhinna saavad kõik osavõtjad.

Lastestartide algus etappidel kell 18.30. Põhiklassid stardivad rajale peale lastesõitude lõppu. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles