Väätsa vollesari alustas suvehooaega

Anne Põder
Copy
Rannavollesari Väätsa liivaväljakutel tõi taas kokku hulga spordisõpru.
Rannavollesari Väätsa liivaväljakutel tõi taas kokku hulga spordisõpru. Foto: Erakogu

Neljapäeva õhtul kogunesid võrkpallihuvilised vaatamata kõledale ja tuulisele ilmale Väätsa liivaväljakule Pehmesisustuse rahvavollesarja esimesele etapile.

Turniiri korraldaja Ilmar Mõttus andis teada, et kohale tuli 41 mängijat. Kõige noorem seekord osalenud pallureist oli kuuendas klassi õppiv Robin Randrüüt, kes ei pidanud paljuks ka veteranide klassi esindajatega rinda pista. «Nii, et noortel võrkpallihuvilistel tasub igal juhul kampa lüüa, et mängukogemusi koguda,» märkis ta.

Mõttus tõdes, et võistluspinge oli õhus turniiri lõpuni. «Ütlen ausalt, et esimeste hulka jõudsid võistkonnad, keda ma mängude algul poleks julgenud tabeli esimesse otsa ennustada. Aga üllatused ja tasavägised mängud ongi selle turniiri omapära,» sõnas ta. 

Esimese rahvavollesarja mängudeseeria võitis võistkond koosseisus: Rene Uukareda, Veiko Natus, Eduard Mäits ja Robin Randrüüt. Teiseks mängisid end Johannes Martin Saar, Kalev Helenurm ja Elizabeth Lindjärv. Kolmanda koha saavutasid Sten Perillus, Herki Lepanurm ja Iris Kuhi.

Mõttus ütles, et sari hakkabki harjumuspäraselt olema neljapäeva õhtuti ja 15. augustini välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles