Preemiat võivad loota vähesed ametnikud

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa omavalitsuste liidu esimehel ja Kareda vallavanem Triin Pobbolil (vasakul) ega Järva maavanemal Tiina Orastel pole lootust tänavu jõulupreemiat saada.
Järvamaa omavalitsuste liidu esimehel ja Kareda vallavanem Triin Pobbolil (vasakul) ega Järva maavanemal Tiina Orastel pole lootust tänavu jõulupreemiat saada. Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Järvamaa omavalitsustest maksavad ametnikele jõulupreemiat vähesed ja eelarvete kokkukuivamise tõttu ei korraldata enam ka suuremaid aastalõpupidusid.

Ambla vallavalitsuse ja allasutuste töötajate kingikoti suurus sõltub suuresti sellest, kas volikogu kiidab heaks eelnõu maksta töötajatele jõulupreemiat, mis on 30 protsenti palgast, või mitte.


Preemialootust on veel Paide valla ja linna ning Türi valla töötajatel juhul, kui aasta lõpuks jääb palgafondis raha üle.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles