Usaldav ja paiusku Järvamaa kiisupoiss Tom otsib oma inimesi

Kuido Saarpuu
Copy
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

"Oi, kes see vahva triibuline poisike on?", "Nii julge kiisu, aga samas niivõrd malbe!", "Oh, kui sõbralik triibikupoiss. Kuidas selline kiisu küll teie hoole alla jõudis?"- selliseid küsimusi kohtavad MTÜ Kasside Turvakodu inimesed palju.

Nemad siis räägivad, et Tom on Järvamaalt leitud väike nurrumootor, kes mitu aastat kohalike sõnul ümbruskonnas ringi kondas. Kuna Tom on ääretult sõbralik ja malbe poiss, siis suure tõenäosusega on tal varem kodu olnud. Kas on tema omanik siit ilmast lahkunud või on ta mingil muul põhjusel koduta jäänud, seda teab ilmselt vaid Tom. Neil on vaid kurb mõelda, kuidas üks nii malbe ja hell kassipoiss pidi mitmed aastad tänaval hakkama saama. 

Tänaval elatud aeg ei ole õnneks Tomi iseloomu jälge jätnud ning tema on ikka usaldav, paimaias, meelas, hell ja hooliv. Teda vaadates mõtlevad asjaosalised kogu aeg, kui palju rõõmu võiks selline kass mõnele perele tuua, seega milleks siis veel oodata? Tom on tänaval kõik oma ootused ära oodanud ning tema turvakodus viibimise aeg võiks jääda lühikeseks. Kui Sina otsid endale pühendunud ja hella sõpra, siis kirjuta Tomile.

Kodupakkumisi oodatakse aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles