Joogatund alpakade keskel annab uue kogemuse

Järva Teataja
Copy
Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

Loodusel ja loomadel on avastatud teraapiline mõju inimese organismile. Oleme kuulnud teraapiakoertest, delfiiniteraapiast, aga nüüd on olemas uus lõõgastav ja stressi vähendav viis: teha joogat keset loodust, olles ümbritsetud sõbralikest ja rahulikest alpakadest.

Esmaspäeval,17. juunil kell 18.30 algabki Türi vallas Poaka külas asuvas Wile alpakafarmis joogatund, mida juhendab joogaõpetaja Kristi Kirss.

Ürituse tutvustuses on kirjas, et jooga pole ainult spordisaalide või kitsa ringkonna harrastus. Jooga sobib kõikjale, see on miski, mida saab kaasa võtta igapäevaellu.

Oskus lõdvestada pinges õlad, oskus ennast rahustada rasketes olukordades ja oskus asendites lihaseid aktiveerida paraneb iga joogatunniga.

Oskus lõdvestada pinges õlad, oskus ennast rahustada rasketes olukordades ja oskus asendites lihaseid aktiveerida paraneb iga joogatunniga.

Jooga mõjub hästi sinu kehale, meelele ja hingele, pakkudes vaimset kosutust ja kehalistest pingetest vabanemist.

Ühendades jooga, alpakad ja looduse, saad osa teraapilisest ja lõbusast tunnist. Katsu sa mõelda stressimõtteid, kui sinu kõrval uudistab sõbralik alpaka. Alpakajooga paneb proovile sinu keha ja keskendumise, eriti kui mõelda tasakaaluharjutuste peale.

Kas oled suuteline hoidma tasakaalu, kui sinu kõrval jalutab uudishimulik alpaka? Kas oled valmis lahti laskma liigsetest mõtetest ja olema hetkes? Kas oled valmis tegema sujuvaid liigutusi, et loomi mitte ehmatada?

Alpakajooga sobib nii neile, kes on joogaga tegelenud, kui ka neile, kes ei tea joogast suurt midagi. Eriti sobilik on selline jooga, kui armastad loomi, loodust ja liikumist.

Joogatundi tuleks kaasa võtta matt, pleed ja vesi. Tund kestab 75 minutit. Hiljemalt kell 18.15 tasuks alpakafarmis kohal olla.

Lisateave ja eelkirjapanek: info@wile.ee või sotsiaalmeedialehe wilealpacafarm postkasti kaudu. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles