Pildid: Paide linna kõige korralikumat tänavalõiku ähvardab vihmavalingute tõttu minemauhtumine

Kuido Saarpuu
Copy

See oli alles eelmisel nädalal, mil Järva Teataja kirjutas Paide linna kõige korralikematest tänavatest- Mündi ja Raudtee tänavatest, kus alles sel kevadel lõppesid teetööd. Kirjutasime seetõttu, et uljaspeadest autojuhid käisid seal oma sõiduvahendite rehve kärsatamas (selle tegevuse käigus rikuti ka teepeenraid).

Nüüd on neist tänavatest taas põhjust kirjutada ja seda neljapäevaste vihmavalingute tagajärgede tõttu. Nimelt on vesi Mündi ja Raudtee tänavate ristumiskoha juures kergliiklustee muldkehalt kraavi ära uhtunud omajagu pinnast. Ärauhutud materjali on kohati nii palju, et kergliiklustee asfaltkihi serv on alt õõnes. Vaata galeriist pilte.

Antud tänavate ehitus sai sügisel talve pealetuleku tõttu pooleli ja viimased tööd lõpetati alles mais. Paide linnamajanduse osakonna juhataja Heigo Laaneoks üles maakonnalehele mai alguses, et lõpetamist vajab kõnniteede tasandamine ja asfalteerimine, tee äärde pinkide ja prügikastide paigaldus ning haljastus. «Mõned mahasõidud tuleb ka valmis teha ja siis ongi kõik,» sõnas ta toona.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles