Laupa ja Imavere spordilapsed tutvusid teletööga

Merit Männi
Copy
“TV 10 Olümpiastarti” selle hooaja neljandal etapil Tallinnas Kadrioru staadionil võisteldi  kettaheites, palliviskes ning 600- ja 1000 meetri jooksus.
“TV 10 Olümpiastarti” selle hooaja neljandal etapil Tallinnas Kadrioru staadionil võisteldi kettaheites, palliviskes ning 600- ja 1000 meetri jooksus. Foto: Marko Mumm/EKJL

Eelmisel nädalal said ERRi majades tehtavate tööde ja inimestega tutvuda eelmisel hooajal "TV 10 olümpiastardi" sarjas edukalt võistelnud koolitiimid. Võmalus teletööd lähemalt uudistada oli ka Laupa ja Imavere kooli lastel.

TV 10 sarjas osalemiseks moodustasid Laupa koos Imavere põhikool ühisvõistkonna ning said eelmise hooaja kokkuvõttes kolmanda koha. Ühiselt osalevad koolid sarjas ka uuel hooajal, kirjutab ERRi uudisteportaal.

Sarja uued stardid pole enam kaugel ja 49. hooajale kirjapanek on avatud.

"TV 10 olümpiastardi" sarjas osalevad noored saavad juba maast ja madalast kätte kaamera ja mikrofoni ees võistlemise kogemuse. Julget suhtlusoskust läheb neil tulevikus ju igas ametis tarvis, rääkimata siis neist, kellest sirguvad profisportlased.

Vaata teleuudist SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles