Järvamaa laste jõulusoovid ootavad täitmist

Kuido Saarpuu
Copy
«Inglipuu» kampaania.
«Inglipuu» kampaania. Foto: Elmo Riig / Sakala

Taaskord on lähenemas aeg, mil laste südamed põksuvad üha tugevamini saabuvate pühade ja jõuluvana kingikoti ootuses. Kuid meie hulgas on ka neid lapsi, kel ühel või teisel põhjusel soovitud kink võib unistuseks jäädagi. Just nende laste silmadesse rõõmu toomiseks on Maxima ja Eesti Lasterikaste Perede Liit kogunud üle Eesti kokku 1905 lapse kingisoovid, mille täitmises saab kaasa lüüa igaüks. Türil ja Paides ootavad täitmist 40 lapse jõulusoovid. 

Kauplustesse on püstitatud Inglipuu sealsete laste jõuluunistustega. Igal Inglipuu sedelil on kirjas lapse nimi, tema vanus ja kingisoov.

Inglipuu patrooni Gerli Padari sõnul on paljud jõulusoovid sageli hästi praktilised, näiteks joonistamiskomplekt, sportimistarbed või hooajarõivad. „Kuid on ka lennukamaid nagu  puldiga helikopter või Türil näiteks joogamatt," ütles Padar.

Tänavuse, järjekorras juba 11. Inglipuu heategevusliku kampaania teeb eriliseks veel see, et kõrvuti kohalike omavalitsuste abiga välja selgitatud kingisoovidega on liitunud ka Eesti Lasterikaste Perede Liit. Nii lisandub kingisaajate hulka 500 suurest perest pärit last, kes kõik saavad samuti endale ingli.

„Meie eesmärk on, et juba jõuludeks on Eestis heade inimeste abil pea 2000 last, kelle rõõmsad silmad ja nobedad näpud õhinaga inglite tehtud kingitusi avavad,“ lausus Gerli Padar.

Kõiki südamlikke Eesti inimesi head tegema kutsuva Padari sõnul saavad nii türilased kui ka kõik eestimaalased leida vastavalt oma südamele ja rahakotile sobiva kingisoovi, millega muuta ühe lapse jõulud õnnelikumaks ja säravamaks.

Kingikampaanias osalemiseks tuleb valida kaupluses asuvalt Inglipuult lapse jõuluunistus. Ostetud kingituse võib pakkimata kujul jätta poe infoletti või kassasse. Samuti võib Inglipuul olevaid kinke osta ka mujalt. Lisaks võib soovitud kingi valmistada ise ja tuua see tagasi Maxima poodi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles