Paide täiskasvanute keskkooli õpetaja pürgis aasta koolitajaks

Kuido Saarpuu
Copy
Selles majas asub Paide täiskasvanute keskkool.
Selles majas asub Paide täiskasvanute keskkool. Foto: Tiit Reinberg

Täna Tallinna Õpetajate majas peetud V koolitajate mittekonverentsil „Koolituse headus“ arutleti täiskasvanute koolituste kvaliteedi üle ja kuulutati välja aasta koolitaja 2019, kelleks sai  Kristel Jalak.

Aasta koolitaja 2019 Kristel Jalak on teadmisi jaganud ja õppijaid toetanud üle 15 aasta. Viimastel aastatel on Jalak taas hakanud koolitama ka koolitajaid. Kristel Jalak on Kera OÜ osanik, juhatuse liige, konsultant ja koolitaja.

Aasta koolitaja kandidaat oli ka Kai Parman Paide täiskasvanute keskkoolist. Parman annab koolis kunsti- ja ühiskonnaõpetust, ajalugu ja geograafiat. 

Aasta koolitaja 2019 eripreemia kuulub eesti keele professorile Reili Argusele, kes pakub juba aastaid eesti keele nõu ja soovitab kõigil leida aega õppimiseks.

Euroopa täiskasvanuhariduse veebikeskkonna EPALE populaarseima blogipostituse preemia sai mindfulness-praktikate teemaline blogipostitus andragoogika üliõpilaselt Piret Maibergilt.

See oli juba 22. aasta koolitaja konkurss. Mittekonverentsi korraldasid haridus- ja teadusministeerium, ETKA Andras ja Euroopa täiskasvanuhariduse veebikeskkond EPALE Euroopa Sotsiaalfondi toel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles