Eestimaa Spordiliit Jõud tunnustas aasta tegijaid

Kuido Saarpuu
Copy
2AE:24.aprilli hommikul kell 8 sööstsid esimesed hulljulged Türi-Allikult Veskisillalt 78kilomeetrisele jõemaratonile «Türi-Tori kiirlaskumine 2010». Maratoni finiš oli Tori vallas Pärnumaal, aega seda vahemaad läbida oli 15 tundi.
Jõemaratonile pani end kirja 113 ühe- ja rohkemaliikmelist võistkonda nii kanuude, süstade kui ka kummipaatidega. :PAIDE, EESTI,
AEl/FOTO ANDRUS EESMAA,JÄRVA TEATAJA
2AE:24.aprilli hommikul kell 8 sööstsid esimesed hulljulged Türi-Allikult Veskisillalt 78kilomeetrisele jõemaratonile «Türi-Tori kiirlaskumine 2010». Maratoni finiš oli Tori vallas Pärnumaal, aega seda vahemaad läbida oli 15 tundi. Jõemaratonile pani end kirja 113 ühe- ja rohkemaliikmelist võistkonda nii kanuude, süstade kui ka kummipaatidega. :PAIDE, EESTI, AEl/FOTO ANDRUS EESMAA,JÄRVA TEATAJA Foto: ANDRUS EESMAA / JT/SCANPIX

Laupäeval lõpetas Eestimaa Spordiliit Jõud Elvas pidulikult oma spordiaasta ja tunnustas aasta tegijaid.

Maakondlikes kategooriates kuulutati Järvamaa aasta noortetreenriks Viktor Mets, kes on jalgpallitreeneri ametit pidanud tervelt 41 aastat.

Aasta tegijaks kohaliku spordielu edendaja kategoorias sai Tauri Must. Must on Türi Rattaklubi esimees ja Türi Spordiklubide Liidu juhatuse liige, ta on  aktiivne rattavõistluste korraldaja Järvamaal, tema eestvedamisel toimuvad Järvamaa rattkrossi seeriavõistlused ja meistrivõistlused, Türi paaris jalgratta maanteesõit ja õhtused ratta kulgemised Järvamaal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles