VIDEO: 175 km/h kihutanud juht sai politsei eest põgenema

Järva Teataja
Copy

Täna hommikul sai Järva Teataja vihje, et Paide linnas otsustas varahommikul üks autojuht politseinike eest ära sõita. Sõitmine jätkus läbi Järvamaa ning jõudis esialgsetel andmetel välja ka Raplamaale. 

"Hõbedane universaalkerega sõiduauto sõitis politseil eest ära ja mõned minutid hiljem sõitis Paidest välja ka teine patrullauto," kirjeldab sündmuste käiku vihje saatnud lugeja. "Sõiduauto sõitis läbi ka kohtadest, kus ei olnud tegelikult läbipääsu, näiteks Paide Hillar Hanssoo põhikooli eest. Seal on tee, mis on autodele kividega tõkestatud."

Paide jaoskonna väärteomenetleja Ragne Tõnts täpsustas, et täna kella 7.25 ajal märkas politseipatrull Paides Mündi tänaval neile varasemalt erinevate liiklusrikkumistega silma jäänud autot, mida politseinikud otsustasid kontrollida. "Politseinikud andsid sõiduautole Audi Uuel tänaval peatumismärguande, mida juht eiras ja hakkas politseiautol hoopis eest ära sõitma," selgitas ta. "Politseinikud sõitsid autole järele. Esialgu liikus auto mööda Paide linna, kuid suundus siis Paidest Türi ja seejärel Rapla poole. Tallinn-Rapla-Türi teel fikseerisid politseinikud auto kiiruseks 175 km/h. Ohtlikult sõitva autojuhi tabamiseks kaasati ka lisajõude."

Tõnts lisas, et Piiumetsa kandis kaotati auto silmist ja paraku ei ole seni õnnestunud juhti tabada. "Oleme alustanud juhi väljaselgitamiseks väärteomenetluse ning soovitame autojuhil ise politseiga ühendust võtta.“

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles