Olümpiakomitee kinkis Paidele koorma uiske

Urmas Glase
Copy
Olümpiakomitee kingitud uiskudest rõõmu tundmiseks on vaja ära oodata õige talv.
Olümpiakomitee kingitud uiskudest rõõmu tundmiseks on vaja ära oodata õige talv. Foto: Elmo Riig

Eesti Olümpiakomitee projekti „EOK tuleb kooli“ raames jõuab kõikidesse maakondadesse nelja aasta jooksul 680 laste uisupaari. Tänavu said uisud Põlvamaa, Saaremaa, Pärnumaa, Järvamaa ja Läänemaa.

Järvamaale saadetud uisupaarid anti üle Paide Spordikeskusele. Nüüd jääb oodata veel liuväljade rajamiseks sobilikku ilma.

EOK liikumisharrastuse juht Peeter Lusmägi sõnul on projekti eesmärk aidata kaasa laste liikumisharrastusele ning pakkuda võimalusi erinevate aladega tegelemiseks. “2017. aastal lõpetasime eduka projekti, mille raames said kõik maakonnad täiskomplektid laste suusavarustust. Positiivne tagasiside julgustas EOK toetajate toel viima ellu uut spordivarustuse kinkimise programmi. Meie talvede heitlikke ilmasid arvestades ei ole paljude perekondade jaoks talispordivarustuse soetamine ilmselt esimene valik ning see on ka üsna kulukas. Seetõttu jätkame projekti seekord uiskudega ning iga maakonna spordiliit valib välja nende maakonnas spordibaasi või kooli, kus uiske saab laenutada,” ütles Lusmägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles