JAP jagab raha

Kuido Saarpuu
Copy
Foto: Arvo Meeks

MTÜ Järva Arengu Partnerid (JAP) kuulutas välja kevadise taotlusvooru. Kevadvoorus on avatud kaks meedet: Meede 1.1. Investeeringud piirkonna arenguks (vahendeid on 188 800 €) ja Meede 1.2. Kogukonna ühisprojektide toetus (vahendeid on 35 000€) .

Meetme 1.1 investeeringud piirkonna arenguks eesmärk: aastaks 2020 on JAPi tegevuspiirkonnas välja arendatud kogukonna liikmeid arendav, turvaline ja ajakohane vabaaja tegevuste osutamise võrgustik ja tingimused. Piirkonna looduslikud ja pärandkultuuri objektid on hooldatud, parendatud ja kergesti leitavad.

Toetatavad tegevused: Meetmega toetatakse tegevusi ja investeeringuid, mis on kirjeldatud JAP tegevuspiirkonna strateegias (ptk 3.3) ja vastavad kehtiva Leader määruse §28 esitatud nõuetele.

Meetme 1.2 kogukonna ühisprojektide toetuse eesmärk: Piirkonna elanikkond on sotsiaalselt aktiivne, teadlik ja koostööle orienteeritud. Piirkonna kultuuri-, ajaloo- ja looduspärand on säilitatud.

Toetatavad tegevused: Meetmega toetatakse tegevusi ja investeeringuid, mis vastavad kehtiva Leader määruse §28 esitatud nõuetele.

Lisainfo!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles