Türi tüdruk soovib aasta USAs vahetusõpilasena veeta

Järva Teataja
Copy
USA lipud.
USA lipud. Foto: AFP / Scanpix.

Türi põhikooli IX klassi õpilane Heidy Jallai soovib minna aastaks vahetusõpilasena USAsse ning vajab toetajaid, kes aitaksid rahalise toetuse abil teda sellele unistusele lähemale.

"Suure unistajana, olen unistanud alati elust ja õppimisest Ameerikas. Mulle meeldivad tohutult suured väljakutsed, mis mind proovile panevad ja Ameerika on selleks parim võimalus. Kohe kindlasti ei saa ma täna kohe Ameerikasse kolida, aga mul on võimalus veeta aasta selles imelises riigis. ASSE Eesti on andnud just mulle võimaluse proovida elu ja olu Ameerikas. Vahetusaasta annaks mulle nii palju uusi kogemusi ja see aitaks mul olla iseseisvam. Samuti annaks see uusi tutvusi ja sõpru võib-olla terveks eluks," kirjutab Jallai.

Ta lisab, et vahetusaasta kogumaksumus on 9140 eurot ja sinna juurde lisandub veel taskuraha. "Iga väiksemgi summa on mulle suureks abiks ja aitab mind lähemale oma plaanile, astuda augustis lennukile ja minna oma unistusi püüdma," ütleb neiu.

Toetajad saavad neiu unistuse täitumisele kaasa aidata, kandes endale sobiva summa ASSE Eesti MTÜ kontole EE052200221063114369 (Selgitusse lisada Heidy Jallai Ameerikasse)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles