Türi korraldab küladele taas talimängud

Kuido Saarpuu
Copy
Talimängud.
Talimängud. Foto: Erakogu

Türi valla külade talimängud saavad alguse juba 26. jaanuaril kell 11 Särevere spordihoones.

Tegemist on mängudega, mis ei nõua tugevaid ettevalmistusi, kuid annavad võimaluse sportlikult koos pere ja sõpradega aega veeta ja näidata, et just nende küla on kõige aktiivsem.

Esimesel etapil on kavas lauatennis, kaardimäng, kabe, discgolf ja üllatusala. Külade talimängude raames toimuvad ka Türi valla meistrivõistlused suusatamises, lauatennises ja kabes.

Võistlustele on oodatud osalema kõik Türi valla külades elavad, õppivad, töötavad elanikud ja väljaspoolt Türi valda külaelanike lähisugulased (vanemad, vanavanemad, lapsed, lapselapsed, õed, vennad). Samuti on lubatud küla esindada küla edendajal, kes seal ei ela ega tööta, kuid aitab võistkonda kokku panna. Lubatud on osaleda Türi sisestel küladel nagu Näljakülal, Konnakülal, Kringlikülal jne.

Esimesel etapil valitud küla all võisteldakse kõigil kolmel etapil ja muudatusi teha ei saa. Võistlejate arv on piiramatu ning võistelda saab ka individuaalselt.

Parimad selguvad nii individuaalselt kui ka võistkondlikult. Sportlikumaks külaks kuulutatakse kaheksa ala peale enim punkte kogunud küla.

Talimängudel on kokku kolm osavõistlust. Uuesti tullakse kokku 23. veebruaril Väätsa staadionile (suusatamine, reesõit, kelgutamine, üllatusala) ja 15. märtsil Oisu koolimajas (mälumäng, koroona, nips, orienteerumine, üllatusala). Korraldajatel on õigus etappide aega ja kohta muuta sõltuvalt ilmastikust või ootamatutest olukordadest. Täiendav ja täpsustatud informatsiooni saab Türi Spordiklubide Liidu kodulehelt, Türi Spordiklubide Liidu facebookist ja korraldajatelt telefonil 58201464 või e-posti aadressilt tyrispordiklubi@gmail.com.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles