Noored iluvõimlejad näitasid sihikindlust

Anne Põder
Copy
Saara Martoja kurikakava.
Saara Martoja kurikakava. Foto: Andrek Assor

Nädalavahetusel Otepääl toimunud lahtistel ilu- ja rühmvõimlemise meistrivõistlustel tõestasid Paide võimlemiskooli kasvandikud, et suudavad heade tulemuste nimel pingutada ning rõõmustasid sellega nii oma treenerit kui ka vanemaid.

Paide võimlemiskooli treener Piret Tuiken andis teada, et Otepääl käisid võistlemas mini, laste ja juuniori klassi võimlejad.

Pühapäeval olid võistlustules juunior B gruppides Marii Heleen Jõgiste, Teele Viilup, Elinor Martin, Annabel Ilves, Birgit Sõrmus ja Saara Martoja. Kõik võimlejad esitasid palli – ja kurikakava.

«Parima tulemuse tõi seekord koju Saara Martoja, kes pälvis 2007. aastal sündinud võistlejate B grupis pronksmedali,» täpsustas Tuiken. Samas vanuseklassis saavutas neljanda koha Birgit Sõrmus ja viienda koha Elinor Martin.

Paide võimlemiskooli kasvandikud Saara Martoja (vasakult kolmas), Birgit Sõrmus ja Elinor Martin oma võistlusgrupi parimate seas.
Paide võimlemiskooli kasvandikud Saara Martoja (vasakult kolmas), Birgit Sõrmus ja Elinor Martin oma võistlusgrupi parimate seas. Foto: Andrek Assor

2007. aastal sündinute grupis oli konkurents tihe ja mitmevõistluse tulemused küllaltki tasavägised.

Kuue parema hulka jõudsid pühapäeval ka Marii Heleen Jõgiste, kes tuli 2005. aastal sündinute seas neljandale kohale ning Teele Viilup, kes saavutas 2006. aastal sündinute arvestuses kuuenda koha. 

Tuiken tõstis esile ka laupäeval Mini B grupis võistelnud Marie Punaparti, kes tegi oma vabakavas väga püüdliku katse. «Eriliselt kiidan teda selle eest, et peale valusat apsakat tegi kava pingutusega lõpuni,» märkis ta.

Marii Hellen Eeskivi osales laste B grupis vaba- ja rõngakavaga. Tuikeni sõnul oli konkurents selles vanuserühmas enneolematult suur ja Eeskivi katsed olid teistega võrreldes veidi ettevaatlikumad. «Aga samas kogus ta mitmevõistluses 15,55 punkti, mis on igati tubli töö,» sõnas ta.

Pühapäevased mitmevõistluse tulemused:

III koht - Saara Martoja 2007

4.koht – Birgit Sõrmus 2007; Marii Heleen Jõgiste 2005

5. koht –Elinor Martin 2007

6.koht – Teele Viilup 2006

11.koht – Annabel Ilves 2007

Paide võimlemiskooli kasvandik Saara Martoja.
Paide võimlemiskooli kasvandik Saara Martoja. Foto: Andrek Assor
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles