Järva vald säras suusatamises

Kuido Saarpuu
Copy
Foto: RR suusaklubi

Kuigi nädalavahetusel Kundas, Aseris, Rakveres ja Otepääl peetud 36. Eesti omavalitsuste talimängude kokkuvõttes Järvamaa omavalitsused esikolmikusse ei tulnud, siis põhjust rõõmustamiseks on piisavalt. Mängude põhiala- murdmaasuustaamise võitis ülekaalukalt Järva valla esindus.

Kui Järva vald kogus murdmaasuusatamises 1204 punkti, siis teist-kolmandat kohta jaganud Tartu ja Valga vald oli 1143 punkti peal. Kokku osales murdmaasuusatamises üle Eesti 33 omavalitsust.

Lisaks mitmetele individuaalarvestuse esikohtadele olid Järva valla naised teatasuusatamises teised ja mehed esimesed.

Ka mängude üldkokkuvõttes oli kõige edukam Järva vald. Suurtest valdadest ehk enam kui 8000 elanikuga valdadest olid nad kuuendad (üldarvestuses 11. kohal). Võidutses Tartu vald. Paide oli linnadest neljas (32.) ja Türi vald eelviimane ehk suurtest valdadest 21. (49.). Esindatud olid kevadpealinlased vaid meeste korvpallis.

Talimängude spordialadeks olid murdmaasuusatamine, mäesuusatamine (mäesuusk ja lumelaud), meeste korvpall, naiste korvpall, lauatennis, male, kabe, ujumine ja juhtide võistlus.

36. Eesti omavalitsuste talimängud korraldas Eestimaa spordiliit Jõud koostöös Viru-Nigula vallavalitsuse ja Lääne-Virumaa spordiliiduga. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles