Kalmistute hanke protestimine tõi tavandiettevõttele pea nelja-aastase lepingu

Urmas Glase
Copy
Sillaotsa kalmistul  omaste haudadel käijad on öelnud kalmistuvahile hea töö eest kiidusõnu, mis kinnitab, et kalmistu on korras hoitud.
Sillaotsa kalmistul omaste haudadel käijad on öelnud kalmistuvahile hea töö eest kiidusõnu, mis kinnitab, et kalmistu on korras hoitud. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide Tavandile tasus 2020. aastaks Reopalu ja Sillaotsa kalmistu dokumentatsiooni ja registri pidamiseks ning kabelite halduseks korraldatud hanke protestimine ära - tühistatud hanke järel korraldatud uue hanke võit annab neile tööd ligi neljaks aastaks ning ka linn võidab kuus enam kui 100 eurot.

1. märtsist peab Reopalu ja Sillaotsa kalmistu dokumentatsiooni ja registrit ning haldab kabeleid Paide Tavand OÜ. Ettevõtte juhatuse liige Aleksander Parman ütles, et sõlmitud lepinguga tellib Paide linnavalitsus neilt nimetatud töid 240 euro eest kuus kuni 2023. aasta 31. detsembrini.

Teenuseosutaja ülesanne on hallata Paide linna kalmistute dokumentatsiooni, sealhulgas pidada vastavaid päevikuid, väljastada matmislubasid, registreerida matuseid, pidada kalmisturegistrit, hallata kabeleid ja külmutusruumi, hooldada ja remontida külmutusseadmeid ning anda välja hauaplatse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles