Kutseõppurid astuvad ühest sajandist teise

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile käisid Järvamaa kutsehariduskeskuse Paide õppekoha ühiselamu töötajad uudistamas uusi ruume, mida ei anna vanade elamistingimustega võrreldagi.
Eile käisid Järvamaa kutsehariduskeskuse Paide õppekoha ühiselamu töötajad uudistamas uusi ruume, mida ei anna vanade elamistingimustega võrreldagi. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Järvamaa kutsehariduskeskuse Paide õppekoha õpilased astuvad kahe kuu pärast piltlikult öeldes ühest sajandist teise, sest uut ühiselamut ja sööklat ei anna vanaga võrreldagi.

Aastavahetusel lõpetasid töömehed Paide õppekoha ühiselamu ja söökla-õppeköögi hoone ehitamise, kaks järgmist kuud kulub ruumide sisustamisele.

Järvamaa kutsehariduskeskuse direktor Rein Oselin ütles, et vanadest hoonetest tulevad nad uutesse, käed taskus. «Meie ei osta mitte üksnes uusi toole, laudu ja voodeid, vaid uued on ka tekid, padjad ja taldrikud,» täpsustas ta.
Oselin sõnas, et esialgu oli kavas kolida uude majja uuest õppeaastast, kuid nüüd teevad nad seda esimesel võimalus ehk siis märtsist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles