PPA saatis Järvamaal kadunud mehe otsimiseks välja helikopteri

Järva Teataja
Copy
Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Politsei palub kaasabi, et selgitada pühapäeva õhtul Järvamaal Väätsa alevikus kadunuks jäänud 53aastase Arvi asukohta.

Lähedastel oli mehega viimane kontakt pühapäeval kella 21.30 ajal. Arvi lahkus teadmata suunas oma kodust Väätsa alevikus ega ole sinna naasnud.

Arvi
Arvi Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Mees võib liikuda ringi tumehalli sõiduautoga Toyota Carina, mille registrinumber on 430 BJS. Arvi telefon on välja lülitatud.

Politsei on kogunud mehe võimalike viibimispaikade kohta infot ning on need üle kontrollinud. Samuti on politseipatrullid läbi vaadanud Väätsa ja selle lähiümbruse, kuid meest ei ole seni leitud.

Arvil on pruunikad lühikesed juuksed, pruunid silmad ja vuntsid. Kodust lahkudes võis mehel seljas olla tume jope ning jalas tumedad teksapüksid ja tumedad tossud.

Palume kõigil, kes on Arvit ja/või tema autot liikumas näinud, anda sellest teada numbril 112.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Kristi Raidla kinnitas, et mehe otsingu tõhustamiseks arutati täna hommikul PPA lennusalga helikopteri kaasamist. 

Pärastlõunal võisidki Väätsa ja Paide äärelinna inimesed näha madalal ja tasasel kiirusel liikuvat  AW139 tüüpi otsingu- ja päästekopterit. 

Piirkonnapolitseinik Kaido Riim ütles, et eile õhtul otsiti Arvit Väätsa ümbrusest, muuhulgas kontrolliti Väätsa kandi mahajäetud hooneid, samuti koguti infot tema võimalike viibimispaikade kohta. "Täna hommikul otsingud jätkusid Väätsa kandis, kus uuesti sõideti läbi kõrvalteed ja vabatahtlikud otsijad kammivad läbi metsasihte ja teisi autoga raskesti ligipääsetavaid alasid. Kella 14 paiku kaasasime otsingutele PPA lennusalga kopteri, kes kontrollib ala üle õhust. Paraku ei ole me seni meest ega autot leidnud, mistõttu palume  kõigil, kes omavad mehe võimaliku asukoha kohta infot, anda sellest teada hädaabinumbril 112," ütles Riim.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles