Stipendium jõuab noorte ja asjatundlike spetsialistideni

Anne Põder
Copy
Noore spetsialisti sihtkapitali stipendiumid.
Järvamaa Kogukonnafond andis üle pärandi sihtkapitali ja noores spetsialisti sihtkapitali stipendiumid. Allkirjastamisel olid Aljona Suržikova Käru kärude muuseumist, Ülle Vaas Järva-Jaani rahvatantsurühmast Jürid-Marid, Kirsika Ilmjärv Koeru haridus- ja kultuuriseltsist ning noored spetsialistid Koeru arstikeskuse pereõde-ämmaemand Mari-Liis Pihlak, Jalax ASi IT-administraator Pille Männiste ja Eesti Pagari ASi logistik Kadi Oeselg. Kogukonnafondi esindas juhatuse esimees Valev Väljaots.
Foto: Dmitri Kotjuh/ Järva Teataja
Noore spetsialisti sihtkapitali stipendiumid. Järvamaa Kogukonnafond andis üle pärandi sihtkapitali ja noores spetsialisti sihtkapitali stipendiumid. Allkirjastamisel olid Aljona Suržikova Käru kärude muuseumist, Ülle Vaas Järva-Jaani rahvatantsurühmast Jürid-Marid, Kirsika Ilmjärv Koeru haridus- ja kultuuriseltsist ning noored spetsialistid Koeru arstikeskuse pereõde-ämmaemand Mari-Liis Pihlak, Jalax ASi IT-administraator Pille Männiste ja Eesti Pagari ASi logistik Kadi Oeselg. Kogukonnafondi esindas juhatuse esimees Valev Väljaots. Foto: Dmitri Kotjuh/ Järva Teataja Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa kogukonnafond hakkab järgmisel nädalal tegema kokkuvõtteid noore spetsialisti stipendiumile esitatud kandidaatidest. Tänavu saab rahatoe osaliseks kaks noort järvalast.

Järvamaa kogukonnafondi juhatuse liige Valev Väljaots ütles, et selle nädala lõpu seisuga oli esitatud kolm esildist kandidaatide kohta. "Juhul kui keegi nüüd veel avastas, et unustas oma ettevõttest või asutusest noore ja tubli kolleegi esitamata, siis paari päeva jooksul saab seda veel teha," lausus ta.

Edasised protseduurid kokkuvõtete tegemise, kandidaatide toetajatele tutvustamise ja muude asjaajamistega võtavad Väljaotsa sõnul omajagu aega. Seetõttu on stipendiumide ülaandmine kavandatud 24. aprillile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles