Toiduvõistlus kolib olude sunnil veebi

Järva Teataja
Copy
Terav toit on tervisele hea.
Terav toit on tervisele hea. Foto: Shutterstock

Türi noortekeskuse korraldatav toidu valmistamise võistlus Noorte Hõbelusikas 2020 kolib sel kevadel olude sunnil veebikeskkonda, sest ühise laua taha hulgakesi kokkama noored praegu ei pääse.

Mullu võttis võistlusest osa neli võistkonda kolmest Türi valla noortetoast, kokku 16 noort.  Tänavu on noortekeskus Hõbelusika eelvõistluse teemaks valinud kevadpühad. Et pühadki tulevad tänavu mitmes mõttes teisiti, tuleb ka osalejatel oma võistlustöö juures seda arvesse võtta. Kokkamisvõistkonda võib kuuluda üks kokandushuviline noor, lubatud on aga kaasata ka oma pereliikmeid.  Ülesandeks on valida üks roog kolmest: salat, supp või magustoit. Valminud roast tuleb teha foto ning pildile peavad olema jäädvustatud ka toidu tegijad. Lisada tuleb ka retsept ning kirjeldus valmistamisprotsessist ning seegi, kuidas toit maitses ja milleks see kasulik on.

Võistlustöö pilt koos kirjeldusega tuleb hiljemalt 30. märtsiks saata aadressile erika.teras@tyri.ee. Rohkem teavet leiab ka Türi noortekeskuse Facebooki lehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles