Türi turuplats jääb neljapäeval tühjaks

Järva Teataja
Copy
Türi OTT
Türi OTT Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Kuigi veel eelmisel nädalal toimus Türi turul kauplemisõhtu, kus ostjad said osta kohalike tootjate toodetut, tuli käesoleval nädalal Türi OTTi korraladajatel vastu võtta otsus, et sedakorda tuleb turul kauplemisele paus sisse teha.

„Seoses koroonaviiruse levimise ja eelkõige selle levimise takistamiseks igapäevaselt tehtavate muutustega riigi tasemel anname teada, et Türi OTT jääb sellel nädalal ära. Kahjuks ei saa me praeguses olukorras soovitada turuplatsile tulemist, kuivõrd arstid ja teised ametnikud soovitavad püsida rangelt kodus ning käia toidupoes ainult erivajadusel ja võimalikult harva. Tehkem siis kõik koos nii, et hoida ära kõige hullem,” annavad korraldajad Türi OTTi Facebooki lehel teada.

Müüjatel soovitatakse siiski soovi korral ja võimaluste piires koguda ostjatelt tellimusi ning müüdav kaup võimalikult kontaktivabalt kodudesse toimetada. Ostjad saavad kauba eest tasuda ülekandega. Müüjad, kel endal puudub kauba klientideni toimetamise võimalus, saavad aga kasutada OTTi Kotti teenust. Sellest kirjutas Järva Teataja pikemalt eelmisel nädalal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles