Türilt pärit näitlejanna soovitus: küpsetage ja kokake praegu nii, kuis jaksate!

Järva Teataja
Copy
Foto: Ugala teater/Facebook

Ugala teatri Facebooki lehelt leiab postitused, kust saab teada, millega tegelevad näitlejad ajal, mil teatri uksed on eriolukorra tõttu suletud. Türilt pärit näitlejanna Klaudia Tiitsmaa annab kolm soovitust, kuidas sisustada vaba aega, kui teatrietendusi külastada ei ole võimalik.

Aeg on seisma jäänud ja see on meie kiiremini-kõrgemale-kaugemale-maailmas üsnagi harukordne. Miks mitte seda ära kasutada?

1) Võtke perega koosolemisest nii palju kui võimalik! Soovitan teil praegusel hetkel rohkem omakeskis kodus mängida ja jutustada. Ja seeläbi rohkem uusi ühiseid mälestusi luua.

2) Lähedased on kõige olulisemad. Jaluta perega rabas või metsas, helista (või tee videokõne) mõnele sugulasele, kellele pole ammu külla jõudnud.

3) Küll pärast jõuab uuesti trenni minna – küpsetage ja kokake praegu nii, kuis jaksate! Armastus käib kõhu kaudu :) www.jamieoliver.com/recipes

Ugala teatri etendustegevus on 1. maini peatatud ning teatripere on otsustanud teatrimaja hoida lähiajal suletuna. Ollakse kodudes ja teeme kaugtööd. Aga lisaks tööle vajab inimene ka tegevusi, millega ootamatult sülle kukkunud vaba aega meeldivalt sisustada. Seetõttu otsustaski teater alustada teatrirahva soovituste rubriigiga, kus Ugala inimesed oma mõtteid jagavad, mille abil kodus sisukalt aega veeta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles