Hommikune elektrikatkestus tasub ennast hiljem ära

Anne Põder
Copy
Connecto Eesti AS piiras Elektrilevi tellimusel Kirna mõisa pargis vanade puude oksi ning kõrvaldas liinidele langeda ähvardavad puuharud.
Connecto Eesti AS piiras Elektrilevi tellimusel Kirna mõisa pargis vanade puude oksi ning kõrvaldas liinidele langeda ähvardavad puuharud. Foto: Anne Põder

Türi valla Kirna ja Poaka elanikud olid täna hommikuse paaritunnise elektrikatkestuse üle esialgu veidi pahased, sest langes see ju täpselt laste distantsõppe ja täiskasvanute kaugtöö aega, mil elektrit ja internetiühendust on kõige enam vaja. Aga teadmine, mis kasu samal ajal tehtud töödest sündis, tegi ajutise ebameeldivuse tühiseks.

Nimelt võttis Elektrilevi OÜ ette kauaoodatud raietööd Kirna mõisa pargis. Sealsete sajandivanuste puude oksad laiutasid elektriliinide kohal ning põhjustasid tugevamate tuultega vastu liine kõikudes elektrikatkestusi.

Kuna mullu detsembris kukkus üks pargi vanadest tammedest liinidele põhjustades piirkonnas 18-tunnise elektrikatkestuse, olid kohalikud elanikud eriti murelikud, sest oksi ja vanu puid on pargis palju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles