Linnameeskonna järelkasv alustas südikalt võistlushooaega

Anne Põder
Copy

Täna pääsesid pika ootusaja järel mängima ka Paide linnameeskonna U12 I võistkonna poisid, et võtta mõõtu Eesti jalgpalli meistrivõistluse A-tugevusrühmas.

2009 - 2011 aastatel sündinud poisid võistlevad sel hooajal IV alarühmas, kus vastasteks on Tartu, Viljandi ja Võru võistkonnad.

Seekord võõrustasid poisid Paide kunstmuruväljakul FC Helios Võru meeskonda, kellelt tuli paraku vastu võtta 2:4 (poolaeg 1:2) kaotus.

Kohtumist vilistas Järvamaa kohtunik Voiteh Karnatsevitš.

Võistkonna treener Veiko Kurim tõdes, et kuigi vastu tuli võtta kaotus, oli mängupilt hea. Ehk sillutab see teed võitudele ja annab poistele sportlikku tahet minna järgmistele kohtumistele veelgi innukamalt.

Paide linnameeskonna vanemtreener Viktor Mets jälgis kohtumist suure huviga ja tõdes, et tegemist oli võrdsete võistkondade mõõduvõtuga. "Paraku oli seekord teistel rohkem õnne, Paide poistel jäid mõned võimalused realiseerimata, kuid mängupilt oli igal juhul võitluslik," lausus ta.

Mets tõdes, et tegemist on head potensiaali omava võistkonnaga, kust on kasvamas linnameeskonnale väärilist järelkasvu. "Näha on, et tööd on tehtud, kuid kindlasti tuleb seda veel palju teha, et oma mänguoskused vastaste vastu kindlalt maksma panna," lisas ta.

Homme on võistlustules sama vanuseklassi II võistkond, kes mängib B tugevusrühmas. Mäng algab Paide kunstmuruväljakul kell 10.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles