Liigutav lugu tõi väikesele poisile sõpru juurde

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Töö käib: päevajagu askeldamist ning Marten Mattiase ja tema vanaema pisike maja on uue katuse all.
Töö käib: päevajagu askeldamist ning Marten Mattiase ja tema vanaema pisike maja on uue katuse all. Foto: Kartus Korda OÜ

Aasta alguses käis saate «Kodutunne» meeskond abiks Albu lähedal koos vanaemaga elava Marten Mattias Tammeriki kodus. Kuigi siis sai ära tehtud suur töö, et pisikeses majas elutingimusi parendada, jäi veel mõndagi teha.

«Kodutunde» jõulueelses erisaates olnud väikese Marten Mattiase loole elasid kaasa tuhanded vaatajad ja neid, kellele lugu hinge poleks pugenud, ilmselt ei leidunud. «Kodutunde» meeskond jõudis Albu külje all väikekülas elava poisi ja teda kasvatava vanaema juurde käesoleva aasta alguses, et kolme päeva jooksul ehitada pesuruum, paigaldada soojuspump ja kohendada kööki.

Vanaema Eve Nigulis ütles juba märtsis enne saate eetrisse minekut, et jõulueelse saate tuules on nad majapidamises palju asju ümber korraldanud. Samuti on mitu ettevõtjat ja eraisikut pakkunud abi, näiteks tubade remondiks ja katusevahetuseks. «Loodetavasti saavad tööd kevadel tehtud ja saame Matuga suvele rõõmsalt vastu minna,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles