Paidest pärit noor räppar avaldas süngekõlalise singli

Silja Vilbu
Copy
Utoopia
Utoopia Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost: Utoopia: Eks sa tee

Paidest pärit räppar Utoopia avaldas 18. juunil uue singli nimega "Eks sa tee". Utoopia vihjas Instagramis, et uus pala peaks eriti meelt mööda olema neile, kes veidi karmimat teemat armastavad.

Järva Teatajale rääkis Utoopia, et tal pole kindlat plaani end sellise veidi süngema stiiliga siduda. Räppar selgitas, et kunst on vaba ja pole hea endale piire seada. Ta lisas, et kui kõik tema lood kõlaks täpselt ühtemoodi, oleks see natuke jabur.

Loo sünni kohta ütles noormees, et refrään kõlas tal pikemat aega peas, kuid salmid kirjutas ta alles hiljuti stuudios ja üsna spontaanselt. Ta tõdes, et tegi sõnad üsna kiiresti valmis. 

Loo videos on näha silti, millel kirjas "lase album välja". Kas sellest võib järeldada, et Utoopia plaanib varsti albumiga välja tulla? "Kindlasti," vastas Utoopia salapäraselt ent napisõnaliselt.

Muusikute jaoks on tänavune kevad olnud proovilepanev, kuna koroonaviiruse tõttu ei pääsenud õieti koduseinte vaheltki välja. Utoopia sõnul oli see parim aeg loomingu kallal töötamiseks. "Kes maha magas, ilma jääb!"

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles