Paide motoklubi tegi end nähtavaks ja kuuldavaks

Anne Põder
Copy
Paide motoklubi Cartel MC ootab põnevusega võimalust kohtuda Paide linnapeaga, et arutada koostöö võimalusi.
Paide motoklubi Cartel MC ootab põnevusega võimalust kohtuda Paide linnapeaga, et arutada koostöö võimalusi. Foto: Cartel MC
  • Motoklubi tähistas mootorrattapäeva
  • Laupäeval on kõik oodatud külla avatud majja

Eile oli rahvusvaheline mootorrattapäev, mida kohalik motoklubi Cartel MC tähistas Paides ja Türil väikse ringsõiduga.

Cartel MC liige Andrus Kopliste ütles, et ettevõtmise eesmärk oli end teha kohalikule kogukonnale nähtavaks ning teadvustada, et naabruskonnas on punt sõbralikke motomehi tegutsemas.

Ringsõidul osalesid klubi liikmed, toetajad ja kaasasõitjad. "Panime tsiklitel muusika mängima ning kulgesime rahulikult mööda linnatänavaid," kirjeldas Kopliste toimunut. "Tähelepanu pälvisime omajagu. Meile lehvitati ja naeratati palju. Kui parkisime oma raudhobud raekoja ette, tuli nii mõnigi huviline uurima, et kes oleme ja mida teeme."

Kopliste sõnul tegi Cartel MC viisakusvisiidi ka Türile seal tegutseva motoklubi Alempois liikmete juurde.

See kõik oli Kopliste selgitust mööda väike sissejuhatus sel laupäeval Mäos Cartel MC klubimajas toimuvale üritusele "Open house" ehk avatud maja. Tegemist on klubimaja uste avamisega kõigile soovijatele.

Kopliste ütles, et alates keskpäevast ootavad nad enda juurde kõiki motohuvilisi. Avatud on baar, pakutakse kergeid snäkke, kel huvi, saab lasta ennast fotonurgas tsiklitega pildistada ning välja on pakkuda ka nipet-näpet tsiklijuppe, mis kellelgi on garaaži seisma jäänud, kuid kellelgi võivad veel vajalikuks osutuda.

Kopliste sõnul ei ole tsikli olemasolu kohaletulekuks vajalik. "Piisab ka lihtsalt motohuvist. Võib-olla tahab mõni nõu küsida, et millist tsiklit osta või siis paluda abi õppesõitude korraldamisel," sõnas ta. Cartel MC liikmed on valmis igal juhul aitama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles