Päästjad tõttasid appi kassipojale

Anne Põder
Copy

Kuigi päästjate töö on enamasti väga tõsineja eluohtlik, siis aeg-ajalt ulatavad nad abikäe ka loomariigi esindajatele. Nii sai Paide päästekomando eile väljakutse Suur-Aia tänavale, kus üks hirmunud kassipoeg vajas auto seest päästmist.

Mittetulundusühingu Paikass vabatahtlik Virge Piisner ütles, et neile anti teada kassipojast, kes oli maja nurgas kössitanud, kuid sööstis siis auto alla ja sealt juba auto sisemusse.

Kohapeale läks olukorda vaatama Paikassi vabatahtlik Ene Vaarma, kes püüdis küll nõu ja jõuga kassipoega turvaliselt kätte saada, kuid kahjuks tulutult.

Nii ei jäänudki kassi esmalt märganud inimesel Piisneri sõnul muud üle, kui helistada häirekeskusesse ja kutsuda appi päästjad. "Meeldiva üllatusena olid Paide komando mehed parasjagu vabad ja tulidki sündmuskohale," kiitis ta.

Võttis küll aega, kuid kõigi asjaosaliste koostöös saadi kass viimaks auto seest kenasti kätte. "Pärast seda oli kassi ainukeseks kommentaariks turtsumine, kuid hiljem ta siiski rahunes. Pisike pani terve taldrikutäie konservi nahka ning uudistas siis juba eluolu kassikodus," rääkis Piisner.

Virge Piisner avaldas tänu inimesele, kes väikse looma hättasattumist märkas, vabatahtlikule Ene Vaarmale ning Paide päästjatele, kes võtsid vaevaks olukorrale lahendus leida. "Siinkohal on aga oodatud teave, kui keegi peaks teadma midagi selle kassipoja minevikust või päritolust," lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles