Ees ootab korralik motonädalavahetus

Kuido Saarpuu
Copy
Motokross.
Motokross. Foto: Rauno Kais

Esmakordselt Castroli nime kandvad motokrossi Eesti meistrivõistluste avaetapp sõidetakse 4. ja 5. juulil legendaarsel Karksi-Nuia rajal. Kaasa saab elada ka järvalastele. 

 

Nii tulevad laste ATV klassis starti Samuel Klettenberg ja MX 40+ veteranide klassis Kalev Kallas Türi klubidest. Roosna-Alliku motoklubi esindavad MX2 klassis Kermo Uue ja 65cc tsiklite klassis Robin Raudsepp. Samas klassis saab järvalastest kaasa elada näiteks ka Enriko Peilmanile ja MX2 klassis peaks stardis olema Meico Vettik.

Msport.ee kirjutab, et 70. korda peetavad Eesti motokrossi meistrivõistlused kannavad esmakordselt nimisponsor Castrol nime ning ühtekokku peetakse tänavu kolm kahepäevalist põhietappi ning kuus etappi, kus osalevad kas ainult sooloklassid või siis quadid ja külgvankrid. Sõite saab hooaja jooksul jälgida ka Türi vallas asuvas Kihli motokompleksis. 

Selyn Kazakova
Selyn Kazakova Foto:  Dmitri Kotjuh

Täpsem info Karksi-Nuia etapi kohta on leitav siit! 

Erinevaid motoürituse on algaval nädalavahetusel ka teisi. Laupäeval on Imavere krossirajal näiteks algajate motolaager ja pühapäeval toimub sealsamas kestvuskross. Lisainfo!

Pühapäeval on Aravete krossirajal Põrguliste metsasõidu etapp ja Aravete kardirajal saab kaasa elada supermotole. Seiste seas on seal stardis ka Paide tüdruk Selyn Kazakova. 

Eesti meistrivõistlused motokrossis 2020:

4. juuli Karksi-Nuia (soolod)

5. juuli Karksi-Nuia (külgkorvid/Quadid)

18. juuli Pärnu (soolod)

19. juuli Pärnu (külgkorvid/Quadid)

1. august Türi (soolod)

2. august Tihemetsa (külgkorvid/Quadid)

9. august Toila (külgkorvid/Quadid)

16. august Türi (külgkorvid/Quadid)

20. august Tihemetsa (soolod)

5. september Tartu (soolod)

6. september Tartu (külgkorvid/Quadid)

12. september Viljandi (soolod)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles