Tihemetsas alustati karikavõistlustega

Kuido Saarpuu
Copy
Motokross.
Motokross. Foto: Rauno Kais

Tihemetsas Lauri krossirajal algasid MX Open A klassi, veteranide ja naiste Eesti karikavõistlused ning samas sõideti ka TOP200 harrastajate karikasarja avaetapp, saab teada msport.ee leheküljelt.

 

MX Open A klassis ei leidunud avaetapil vastast Priit Rätsepale (Honda, HRC Eesti Racing Team), kes oli kiireim juba kvalifikatsioonis. Esimeses sõidus asus Rätsep kohe liidriks ja suurendas vaikselt järgnevatega vahet ning edestas teisena lõpetanud Gert Krestinovit (Honda, Motoextreme) 11 sekundiga, kellest omakorda 9 sekundi kaugusele jäi paidelane Meico Vettik (KTM, KTM Racing Estonia).

Teises sõidus pääses Rätsep taas kohe esimeseks, kuid seekord püsis Krestinov tal terve sõidu sabas ja ei lasknud liidril pingevabalt sõita. Rätsep säilitas aga külma närvi ja edestas konkurenti pooleteise sekundiga. Vettik oli taas kolmas jäädes esiduost juba üle poole minuti.

Kahe sõidu kokkuvõttes saavutas seega esikoha Rätsep (50 punkti) Krestinovi (44 p) ja Vettiku (40 p) ees.

Järvamaa taustaga sõitjaid oli võistlusel veel. Eesti karikavõistluste punktidele võistelnud veteranid ja naised sõitsid harjumuspäraselt koos, kusjuures nooremates (40+) veteranidest olineljas näiteks Valeri Homin.

MX Open A karikavõistlused ja TOP200 harrastajate karikasari jätkuvad 25. juulil Räpinas Linte krossirajal, kus toimub ka traditsiooniline “Isad & Pojad” motokross. (JT)

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles