Soe õhtu meelitas Suvevollele hulgaliselt mängijaid

Anne Põder
Copy
Suvevolle Paide osavõistluse kuuenda etapi parimad meeste arvestuses.
Suvevolle Paide osavõistluse kuuenda etapi parimad meeste arvestuses. Foto: Gertrud Alatare

Eilne õhtupoolik möödus Paide rannaspordikeskuse liivaväljakutel taas võrkpalli tähe all. Sportlikku õhtut oli nautima tulnud 20 naist ja 31 meest.

Üle-eestilises Suvevolle sarjas mängiti juba kuuendat etappi, millele seekord oli Paides õla alla pannud Kreisi Trahter.

Turniiri peakorraldaja Piret Reinfeld jäi võrkpalliõhtuga rahule. "Ilmataat sulges meile taevaluugid ja lasi soojal päikesel terve õhtu paista nii, et kõik pallurid said tõeliselt rannavõrkpalli nautida, sõnas ta.

Meestest moodustati kaks nelja võistkonnaga alarühma. Alarühmade kaks paremat mängisid risti poolfinaale ja nii selguski, kes pretendeerisid esikohale ja kes võitlesid kolmanda koha eest.

Meeste konkurentsis tegi kaasa kaheksa võistkonda.
Meeste konkurentsis tegi kaasa kaheksa võistkonda. Foto: Gertrud Alatare

Esikohaga läksid koju Veiko Tihemets, Veiko Natus, Kaur Vilpuu ja Rauno Kööp, kes saavutasid finaalkohtumises võidu Aksel Õunapuu, markus Salumi, Mattias Mihkelsoni ja Mihkel Jago üle.

Kolmanda koha kohtumises olid paremad Tavo Taim, Henri Härma, Riko Tepo Teppan ja Vaigo Mikson, kes jätsid pjedestaali kõrvale seekord Kristofer Virkoja, Ain Kanne, Priit Kohki ja Eduard Mäitsa.

Naisi jagus mängima kuude võistkonda, kes jagunesid kolme võistkonna kaupa kahet alarühma. Nii nagu turniirisüsteemis kombeks, pääsesid kohamängudesse ikka kaks alarühma parimat, kes selgitasid poolfinaalides, kes mis kohtadele mängima hakkab.

Naistest võitsid VI etapil esikoha Nele Mangman, Siive Kams, Diana Seppenin ja Anne Põder.
Naistest võitsid VI etapil esikoha Nele Mangman, Siive Kams, Diana Seppenin ja Anne Põder. Foto: Gertrud Alatare

Finaalis said kokku kaks ainukest neljaliikmelist võistkonda, kelle mõõduvõtt oli viimaste pallinguteni väga tasavägine.

Esikoha võitlesid välja Anne Põder, Siive Kams, Nele Mangman ja Diana Seppenin, kellele paremust pidid tunnistama Maive Sibul, Krislin Virkoja, Margit Reinmets ja Jaanika Kamar.

Naiste arvestuse parimad.
Naiste arvestuse parimad. Foto: Gertrud Alatare

Kolmanda koha mängus saatis edu Gertrud Alataret, Anete Kõivu ja Epp Seppa, kes olid paremad Maie Bernhardist, Lizete Pukkist ja Kelly Nägelikust.

Reinfeld ütles, et kui vaadata üleüldist Eesti reitingutabelit, siis naiste arvestuses hoidis kuni eilseni liidrikohta Gertrud Alatare. "Eilne kolmas koht võib ta küll natuke allapoole kukutada, kuid paremikus hoiab ta kohta endiselt," sõnas ta.

Meeste arvestuses on Järvamaa parim Veiko Tihemets, kes on kuuest etapist kolm võitnud ja kahel olnud teisel kohal, kuid üks etapp jäi kahjuks vahele ning see ei luba Eesti konkurentsis parimate heitlusesse sekkuda.

Reinfeld märkis, et ootab kõiki võrkpallihuvilisi taas rannaspordikeskusesse järgmisel teisispäeval kell 18 kui auhinnalaua katab Eesti Pagar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles