Koerus kaubeldakse koduhoovides ja kirikuski

Järva Teataja
Copy
Hoovimüük.
Hoovimüük. Foto: Anne Põder

Kui laupäevaks pakub ilmaprognoos Koeru kanti tavalist eestimaist suveilma ehk 10–19 soojakraadi ja äikesevihma, siis sealseid elanikke see ei morjenda – teist korda aset leidev kogukondlik hoovipäev tuleb kindlasti.

Hoovimüügipäeva korraldajad on igal juhul positiivselt meelestatud, olgu ilm milline tahes. Rõõmustamiseks pakub põhjust ka asjaolu, et sel aastal osalevatest kaasalööjatest on vaid üks eelmisel aastal esimest korda peetud hoovimüügipäevast tuttav. «Teised kümme on kõik uued tegijad,» kinnitas ettevõtmise üks eestvedajaid Kirsika Ilmjärv.

Üheteistkümnes erinevas paigas asuvad hoovid ja müügipunktid pakuvad uudistajatele ning ostlejatele kahtlemata põnevaid avastusi. Nii on hoovipäeval võimalik soetada soodsa hinnaga kasutatud kraami riietest kuni mööblitükkideni, teha lähitutvust koduloomadega ja süüa kõht head-paremat täis ning kohvigi kõrvale rüübata.

Koeru hoovimüügipäev 2020

Kell 11-16 Nurme nodilaat, Nurme 4 - kasutatud nõud, riided. Osa müügiks, osa tasuta kaasaviimiseks.

Kell 11-16 Manni kohvik, Paide tee 6 - ainult head ja paremat soolast ja magusat. Koogid, saiakesed, pavlovad, kanatiivad jne. Müügil ka laste, naiste ja meeste riided.

Kell 11-14 Koeru Maarja - Magdaleena kiriku kohvik - kodused küpsetised

Kell 10 -19 Piibelehe kohvik, Jaani tee 12a: vanavara, kohv ja kook.

Kell 12- 20 Põhja tänava kohvik, Põhja tänav 2 - hea jook ja söök parimatest kodumaistest toorainetest.

Kell 11-16 Faasani- ja motikakohvik, Küti 31 – sefiir, kohv, värske koduleib, nipet-näpet veel. Näha saab faasaneid, kirjatuvisid, kanasid ja paitada lontkõrv – jäneseid, iluaias on väljas vanatehnika ja jalgrattanäitus.

Kell 9-15 Ööbiku tee, Ööbiku, Aruküla küla- Tee, kohv, limonaad oma masinast, soolased ampsud, koogid. Kanamunad, mesi. Villased kudumid, riided ja jalanõud, ehk saab isegi lambanahku ka. Näha saab ka küülikuid, lambaid, kanu ja parte.

Kell 10-15 StellaMar riidelaat, Jaani tee 14 - uued ja kasutatud rõivad, jalanõud, käekotid, ehted, päikseprillid, raamatud ja palju muud. Pirukad ja kohv.

Kell 10- 19 Sõbrannade Kaubamaja, Pärna puiestee 5 - riideid, jalatsid, jumestus, punutised, lasteriided.

Kell 11- 16 Üle künka hoovikohvik, Eha tänav 13 ja 15 - kohvikus sushi, pulgakoogid, vahvlid jm. Müügil mesi ja natuke pudi-padi.

Kell 10-14 Üllatuste Kamber Koerus, Pärna pst.1 - Vanakraam, teise ringi kraam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles