Paide linnameeskond seljatas Levadia

Tiit Reinberg
Copy

Paide linnameeskond võttis Premium liiga 14. voorus magusa revanši FCI Levadialt ja lõpetas ühtlasi kolmemängulise kaotusseeria.

Väravaterohkes kohtumises, mis lõppes seisuga 4:2, sai kaks tabamust kirja Edrisa Lubega, ühe värava Kristofer Piht ja Edgar Tur.

Avapoolaja algust alustas Paide teravamalt, saades mitu lubavat pealelööki, ent hoopis külalised olid need, kes kohtumist 21. minutil juhtima asusid. Kolm minutit hiljem teenis Edgar Tur talle kastis tehtud vea eest penalti, mille realiseeris edukalt Kristofer Piht, saades selle tabamusega kirja oma hooaja viienda värava.

39. minutil lõi Paide eduvärava Joseph Saliste hea eeltöö järel palli peaga kuuelt meetrilt tagumise posti kõrvale Edrisa Lubega. Ent see ei olnud veel viimane värav, mida linnastaadionil avapoolajal näha sai. Minut enne normaalaja lõppu viigistasid külalised seisu 2:2.

Tundes, et täna on võit lähedal, pani Paide teisel kolveerandtunnil koduväljaku eelise maksma. 59. minutil sai oma hooaja neljanda tabamuse kirja Tur, kes kasutas osavalt ära vastaste kaitsja jalast põrkunud palli ja suunas selle väravasse. Vähem kui kümme minutit hiljem oli Paide taas minekul, kui Kristjan Peldi pika söödu järel tuli vastaste väravavaht Kotenko väravast välja, Piht pääses peaga löögile, mille tulemusel pani magusa täpi i-le Edrisa Lubega. Meie Uganda ründaja jaoks oli see tänavusel hooajal kuuendaks väravaks!

Tänase mängu järel on Premium liiga tabelis Paide linnameeskonnal, FCI Levadial ja Viljandi JK Tulevikul kõigil 24 punkti.

Esikohta hoiab 37 punktiga Tallinna FC Flora. Teisel kohal on Nõmme Kalju FC, kes on 14 mänguga kogunud 28 punkti. 

Linnameeskonna järgmine mäng toimub 1. augustil, kui meie vastaseks on Tallinna JK Legion. Mängule väljub ka fännibuss, mis väljub Paide Muusika-ja Teatrimaja parklast kell 14.00. Pileti hind sõltub osalejate arvust. Täpsemat infot saab Reino käest telefonil: 588 881 88.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles