Sangpommitõstjatele korraldatakse suvemängud

Kuido Saarpuu
Copy
: KAITSEVÄE SANGPOMMISPORDI MEISTRIVÕISTLUSED, SANGPOMM   :   TALLINN, EESTI : 25JAN17

Kaitseväe sangpommispordi meistrivõitlused. 

lt/: Foto: LIIS TREIMANN
: KAITSEVÄE SANGPOMMISPORDI MEISTRIVÕISTLUSED, SANGPOMM : TALLINN, EESTI : 25JAN17 Kaitseväe sangpommispordi meistrivõitlused. lt/: Foto: LIIS TREIMANN Foto: LIIS TREIMANN / PM/SCANPIX BALTICS

Nädalavahetusel toimuvad Järva vallas Jalgsema külas sangpommitõstja Kuldar Kargu vanaema talus sangpommitõstjate suvemängud. Avapäev saab alguse kl 11.

 

Sangppommientusiast Kalle Puss ütles, et suvemängude esimese päeva täidavad võistlused ja teisel päeval on üllatusalad.

Kuigi küll mitte suurema seltskonnaga, on üksikud sangpommitõstjad tegusad olnud ka suvel.

Näiteks toimusid eelmisel nädalal Pärnumaal Häädemeestel Jõud meistrivõistlused sangpommi võistluses. Osalejaid oli seitsmest maakonnast 28.

Kalle Puss ütles, et Järvamaad esindas U18 ja kuni 75kg kaaluvate sportlaste klassis Mehis Rannaveer. Sama vanuseklassi raskemate poiste seas esindas endise järvajaanikana Viljandimaad aga Raido Selge. „See võistlus pidi algselt olema märtsis ja siis oli meid sinna minemas suurem punt,“ nentis Puss. „Et vahepeal oli koroonaaeg, kahanes osalejate arv aga üheni. Loodan, et sügis on siiski viirusevaba ja saama sangpommispordi kahevõistlused siiski peetud.“

Taas kogus enim punkte Pärnumaa võistkond, teine koht kuulus Jõgevamaale, kolmas Tartumaale. Viljandi- ja Järvamaa jagasid neljandat-viiendat kohta. (JT)

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles