Paide Teater kutub laupäeval hilisele hommikusöögile

Kuido Saarpuu
Copy
10.04.2018. Paide Teater tutvustab end Eesti teatrijuhtidele. Pildil projektijuht Harri Ausmaa, lavastaja Jan Teevet ning näitlejad Joosep Uus, Johannes Richard Sepping, Ursel Tilk, Kirill Havanski.
10.04.2018. Paide Teater tutvustab end Eesti teatrijuhtidele. Pildil projektijuht Harri Ausmaa, lavastaja Jan Teevet ning näitlejad Joosep Uus, Johannes Richard Sepping, Ursel Tilk, Kirill Havanski. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Öeldakse, et brunchi ehk hilise hommikusöögi mõtlesid välja ameeriklased, kes kuke kiremise peale ärgata ei suutnud, aga praemuna ikka tahtsid. Paide Teater kutsub 15. augustil kell 11 kõiki Paide Muusika- ja Teatrimaja juurde, et juua tass-kaks-kolm kohvi ja rääkida täpselt sellest, mis parajasti pähe tuleb.

Miks? Sest ühes Arvamusfestivaliga tähistab Paide Teater oma sünnipäeva. Nagu ikka, aga natuke teisiti. Hommikul, mitte õhtul. Sooja annab kohv, mitte hõõguvad söed. Nagu ikka on kõik oodatud. Alati. Teatrisse on alati kõik oodatud. Kõik need, kes usuvad, et kõik on oodatud.

Asjaosalised keedavad kohvi. Panevad valged linad laudadele. Teie? Teie küpsetage midagi ja võtke kaasa. Pannkooke või porgandipirukaid. Või ahjuõunu. Või omletti. Või midagi muud. Mida iganes. Ja tooge lilli. Või ärge tooge.

See ei ole lavastus.

See on hiline hommikusöök. See on sünnipäevapidu.

Oodatud on kõik lauakõned ja kohvitoostid.

Arvamusfestivali kultuurikava!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles