Segapaarid võitlesid maakonna meistritiitli eest

Anne Põder
Copy
Maakonna rannavõrkpalli meistriteks tulid napi paremusega Veiko Tihemets ja Nele Mangman.
Maakonna rannavõrkpalli meistriteks tulid napi paremusega Veiko Tihemets ja Nele Mangman. Foto: Gertrud Alatare

Neljapäeval selgitasid kohalikud võrkpallurid, kes nende seast on maakonna rannakuningas ja kuninganna ehk teisisõnu toimusid Järvamaa meistrivõistlused rannavõrkpallis segapaaridele.

Võistluseid korraldanud Paide võrkpalliklubi treener Piret Reinfeld ütles, et keskpäevaks kogunes meistritiitli eest võistlema seitse paari. "Seekord tuli kõigil mängida kuus mängu kolmest parem geimidega ja 15 punktini," täpsustas ta.

Reinfeld märkis, et kui muidu ütleb ta võistluste eel rohkem nagu suusoojaks, et mängus on iga punkt oluline, siis seekord see nii ka oli. "Osalejail tuli maksimaalselt pingutada, sest igal punktile oli kõrge väärtus," lausus ta.

Turniiril teenisid 11 punkti teenisid paarid Gertrud Alatare - Karl Vilpuu ja Nele Mangman - Veiko Tihemets. "Kuna kõikide mängude punktide suhe oli parem Mangmanil ja Tihemetsal, said just nemad kaela Järvamaa spordiliidu kullakarvalised meistrimedalid," sõnas ta. Alatare ja Vilpuu pidid leppima seekord hõbedaste medalitega.

Sama äge konkurentsb käis Reinfeldi sõnul ka kolmandale kohale. "Kuni viimase mängu lõpuni ei olnud selge, kes väljub turniirist kolmanda pronksmedalitega," lausus ta.

Mänge tagasihoidlikumalt alustanud Eva Männigo ja Riko Tepo Teppan võitsid päeva viimases mängus Alataret -Vilpuud ja teenisid lõpuks 10 punkti nagu oli ka Elizabeth Lindjärvel - Sander Perillusel. "Punktide suhe hoidis seekord Lindjärve ja Perillust tänu millele said nad koha sisse võtta pjedestaali madalaimal astme," ütles Reinfeld. Neljanda kohaga pidid leppima seega Männigo ja Teppan.

Järvamaa rannavõrkpalli meistrivõistluste segapaaride esikolmik.
Järvamaa rannavõrkpalli meistrivõistluste segapaaride esikolmik. Foto: Gertrud Alatare
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles