Noored muusikud noppisid rahvusvahelisel konkursil häid tulemusi

Järva Teataja
Copy
Klaver
Klaver Foto: Paide muusikakool

Käesoleva aasta augustikuus toimus V rahvusvaheline ODIN’i nimeline konkurss, kus esmakordselt osalesid ka Türi ja Koeru muusikakoolide õpilased.

Türi muusikakooli direktor Silja Aavik andis teada, et Türi muusikakoolist osales pianistide III vanuserühmas õpetaja Anne Toome klaveriklassi õpilane Maria Palling, kes saavutas II koha. Lisaks muusikutele Eestist pakkusid konkurentsi noored pianistid Indoneesiast, Mehhikost, Austraaliast, USA-st, Taist ja Itaaliast.

Koeru muusikakoolist osales puhkpillide II vanuserühmas õpetaja Kerstin Laanemetsa flöödiklassi õpilane Lilian Perlin, kes saavutas II koha (kontsertmeister Aleksandra Serebrjakova) ja klahvpillide I vanuserühmas akordioniõpilane Andri Jullinen, kellele anti I koht. Andri õpetaja on Liana Kullassepp.

Puhkpillimängijatele pakkusid samas vanuserühmas konkurentsi osalejad Lätist ja Austraaliast ning klahvpillide grupis USA-st.

Üritus viidi sellel korral olude sunnil läbi videokonkursina ja korraldajaks oli rahvusvaheline mittetulundusühing European Academic Artists Association (EAAA)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles