Tänavakorvpallurid tulevad korra veel kokku

Kuido Saarpuu
Copy
Tänavakorvpall
Tänavakorvpall Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Tänavakorvpallisarja „Paide suvi 2020“ viies ja viimane osavõistlus on sel pühapäeval.

Sarja korraldaja Viljar Pennert korvpalliklubist Seitse ütles, et enne seda, augustis peetud sarja neljandal etapil osales kokku 77 mängijat.

Naiskondi tuli kokku üheksa, mis tähendas, et neist moodustati üks viiene ja üks neljane alagrupp. Alagruppide kaks esimest tagasid koha poolfinaalides.

Poolfinaalidesse pääsesid võistkonnad Pärnu pall, TTG legendid ja Marianne. Selline nägi välja ka paremusjärjestus.

Sarja korraldaja Viljar Pennert korvpalliklubist Seitse ütles, et enne seda, augustis peetud sarja neljandal etapil osales kokku 77 mängijat.

Nooremad tüdrukud olid esindatud kolme võistkonnaga: Westholm I, II ja III. Nendega mängisid koos ka Paide KK7 nooremad poisid. Moodustati üks neljane alagrupp, kus kõik mängisid üksteisega läbi. Alagrupi esimene ja teine koht mängisid veel kord omavahel finaali ja alagrupi kolmas ja neljas koht mängisid kolmanda-neljanda koha mängu. Pingelises finaalis võitsid tüdrukud lisaajal ja nii kuulus esimene koht võistkond Westholm I-le, teine koht poiste teamile Minaeitea, kolmas koht Westholm IIIle ja neljas Westholm IIle.

Poiste võistkondi sünniaastaga 2005 ja nooremad oli kohal kolm- Albu KK7 ja Paide KK7 poisid. Kõik mängisid omavahel kolm korda läbi. Sel etapil jäid peale Paide poisid.

Mehi tuli kokku kuue võistkonna jagu. Moodustati üks alagrupp, kus kõik mängisid omavahel läbi. Alagrupi esimene mängis poolfinaali alagrupi neljanda kohaga ning alagrupi teine mängis poolfinaali alagrupi kolmanda kohaga. Alagrupis viiendaks ja kuuendaks jäänud võistkonnad mängisid veel korra kohamängu viienda-kuuenda koha peale.

Finaali pääses võistkond Light Weber, kes alistas poolfinaalis kindlalt Paide Haldus SA teami seisuga 21:9. Teises poolfinaalis võitis võistkond Lambad väga napilt võistkond Davaid Härjad seisuga 12:11 ja pääses finaali.

Finaalis võitis Light Weber võistkonda Lambad tulemused 17:9 ning kolmanda koha mängus võitis Davaid Härjad 13:11 võistkonda Paide Haldus SA.

Ka sarja viimase etapi mängud toimuvad esmavaliku kohaselt Paide Lai tn 33 väljakutel. Keeruliste ilmaolude korral mängitakse Paides E-Piim spordihallis.Algusajad on traditsioonilised- noored ja naised alustavad kl 14 ja mehed kl 16. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles