Kadri Ehamäe sõitis end Soomes kolmandaks

Kuido Saarpuu
Copy
Kadri Ehamäe
Kadri Ehamäe Foto: Kuido Saarpuu

Vantaa lennuvälja naabruses asuval krossirajal sõideti Soome motokrossi karikavõistluste finaaletapp, kus naiste arvestuses sõitis taas tublilt Kadri Ehamäe, kes sai keerulistes tingimustes peetud võistlusel lõpuks kolmanda koha, kirjutab msport.ee.

 

Kvalifikatsioonis näitas Kadri Ehamäe (Yamaha) Hanna Mertsalmi (Honda) järel teist aega. Avasõidus sai Ehamäe küll esimesena minema, kuid sõidu jooksul tuli tal kukkujatest mööda manööverdamisel ise eksida ja nii tuli sõidust lõpuks kolmas koht. Viimases sõidus ei saanud eestlanna küll head starti, kuid sõidu edenedes suutis ta oma kohta parandada ning oli taas kolmas.

Vantaa etapil võitis mõlemad sõidud Marita Nyqvist (Yamaha), kellele järgnesid kokkuvõttes Mertsalmi ja Ehamäe. Nyqvist võitis ka 272 punktiga Soome karikavõistlused, teine oli Vantaas neljanda koha saanud Ria Virtanen (KTM, 250 p) ja kolmas Laura Kurkinen (KTM, 210 p), tema oli finaaletapil seitsmes. Avaetapilt vigastuse tõttu puudunud Ehamäe sai 195 punktiga neljanda koha.

Ehamäe järgmine võistlus on juba eeloleval nädalavahetusel Lange motokeskuses, kus toimub Castrol Eesti motokrossi meistrivõistluste suur finaaletapp. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles