Tänavakorvpallisari lõpetas üldkokkuvõtteid tegemata

Kuido Saarpuu
Copy

Pühapäeval Paide E-Piim spordihallis peetud tänavakorvpallisarja viiendal ja viimasel etapil üldarvestuse paremaid välja ei selgitati. Igal osavõistlusel mängiti eraldi võidu ja mängurõõmu nimel, väikesed auhinnad olid ka.

 

Viimasel etapi oli meeste arvestuses kohal viis võistkonda. Sarja korraldaja Viljar Pennert andis teada, et mängiti alagrupis omavahel üks ringi läbi ja kaks paremat mängisid finaalis esimese-teise ja kolmas-neljas lõpliku kolmanda-neljanda koha peale. „Huvitav oligi see, et kohamängudes võitsid mängu need tiimid, kes alagrupis olid kaotanud,“ tõi ta välja.

I koht - FC KOPS KOOS (Armin Ikla, Martin Kivimäe, Martin Rikk, Vaigo Mikson)

II koht - DAVAI HÄRJAD (Erjo Paris, Janno Viilup, Tõnis Tõnström)

III koht - PAIDE HALDUS SA (Hardi Martjak, Raul Ruugla, Tommy Tristan Jakobson)

4. koht - PÄIKE

5. koht - V.M.K

Kõik need viis võistkonda osalesid sarja kõigil viiel etapil, nii et eraldi kiitus korraldajate poolt neile. Meeste arvestuses oli rekordiline etapp juulis kui osales kümme kohalikku võistkonda.

Tänavakorvpallisarja „Paide Suvi“ hooaja suurim muutus võrreldes eelmise aastaga ja suurim üllatus oli naiste arvestuse loomine ja rohke osavõtt.

Naised arvestuses oli viimasel osavõistlusel kohal samuti viis tiimi ja mängiti samas süsteemis. Ka seal oli finaalmängus teine võitja kui alagrupimängus.

I koht - SUSLIKUD (Jana Raude, Stefany Kaljut, Marianne Kalvik)

II koht - ROOSAD (Anni Karro, Gelit Kivisalu, Elis Roos)

III koht - ALLIKAD (Jennifer Vene, Liilia Järmut, Karin Allik, Kersti Jõemets)

4. koht - KIVIPALLURID

5. koht - ALBU Tüdrukud

Tänavakorvpallisarja „Paide Suvi“ hooaja suurim muutus võrreldes eelmise aastaga ja suurim üllatus oli naiste arvestuse loomine ja rohke osavõtt. Igal etapil on osalenud vähemalt viis tiimi ja eelmisel etapil oli neid rekordiliselt üheksa. „Otsene põhjus on eelmise aasta sügisel alanud saalitreeningud naistele, mis toimusid kaks korda nädalas ja sealt tuli loomulik jätk ka suvel tänavakorvpalli mängida,“ selgitas Viljar Pennert. „Sel hooajal on treeningud juba kolm korda nädalas ja kaasa löövad ka KK7 tublimad noormängijad, kelle jaoks see on kasulik väljund. Naiste tiimi aga ootavad uued väljakutsed.“

Noorte sarjas mängisid U16 KK7 ja Albu poisid omavahel 2-2 turniiri ning KK7 tüdrukud U13, poisid U13, poisid U12 ja poisid U11 omavahel tiimidena ja segavõistkondadena. Paremusjärjestust ei määratud, vaid mängude eesmärk oli areng, põnevus ja mängurõõm.

Hooaja jooksul käisid KK7 noortel külas Kuremaa, Vändra ja Tallinna mängijad. Suvistel etappidel oli kohal 8-10 võistkonda. „Jätkub töö, et KK7 klubi noori osaleks veel rohkem,“ kinnitas Pennert.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles