Selgusid "Järvamaa ettevõtluse auhind 2020" nominendid

Järva Teataja
Copy
Pidulik lillekimp.
Pidulik lillekimp. Foto: Mihkel Maripuu

Selgunud on SA Järvamaa Arenduskeskuse poolt välja antava ettevõtluse auhinna nominendid. Parimad ettevõtted kümnes kategoorias kuulutatakse välja 9. oktoobril 2020, ettevõtlusnädala pidulikul auhinnagalal, Paide Raekojas.

Järvamaa Arenduskeskuse eestvedamisel ja koostöös omavalitsustega toimub tänavune konkurss juba 14. korda. Konkursi komisjoni töös osales üheksa liiget, kes valisid välja kategooriate parimad. Konkursile esitati 62 avaldust.

Eduka startija nominendid on metallkonstruktsioone ja metallpiirdeid tootev OÜ Meko Metall, toiduelamust pakkuv OÜ Tikupoiss ning veetorustiku ja sanitaarseadmete paigaldaja OÜ Torulux.

Aasta turismitegija kategooria statuut on väga laiapõhjaline ja siia oli võimalik esitada tiitlisaajaks eraisikuid, sündmusi, objekte ja teenuseid. Lõpliku paremusjärjestuse selgitavad omavahel välja jõuliselt arenev turismiettevõte Hindreku Turismitalu OÜ, Paide teatri suvelavastus Vargamäel ning peo- ja puhkekeskus Toosikannu OÜ.

Aasta pereettevõtte auhinna eesmärk on tunnustada ettevõtteid, kus juhtimises osalevad pereliikmed. Nominendid on metsaraiega tegelev OÜ Aarman Puit, uksi, treppe ja mööblit tootev OÜ Taikse Puit ning suhkrupõhiste kondiitritoodete tootja OÜ Convi Food Sweets.

Ka sellel aastal oli võimalik esitada maakonna tasandil kandidaate parima talu kategooriasse. Siin kategoorias kandideerivad parima tiitlile maaelu hoidmise ja edendamisega tegelev Mäeotsa Hobitalu OÜ, kaasaegne tootmistalu Põllema-Saare talu ning mitmendat põlve tegutsev Jõeääre talu. 

Esimest aastat anname välja tervisliku töökoha auhinda, kus nominentideks on OÜ Verston Ehitus ja AS Ensto Ensek Paide tehas.

Ettevõtluse edendaja kandidaatide seast toodi välja kolm parimat ning nende seast selgub edendaja tiitli vääriline võitja. Kandidaatideks on maakonna suurimaid tööandjaid AS Konesko, Mäo tööstusala arendaja AS Mäo Invest ning õpilaste arengusse panustav AS Amserv Auto.

Piirkonna toote/teenuse kategooria nominendid on sisustustekstiiltooteid õmblev OÜ Traageldaja, populaarseid martsipanitooteid tootev OÜ Convi Food Sweets ja kindla maitse ning kvaliteediga lihaküpsetaja OÜ Mäo Grill.

Aasta suurettevõtte kategoorias asuvad konkureerima piimakarjakasvatusega tegelevad OÜ Estonia ja AS Väätsa Agro ning kvaliteetsete uste- ja akende tootja AS Viking Window.

Aasta väikeettevõtete kategoorias oli kandidaate kõige rohkem. Valituks osutusid ehitussegusid tootev OÜ Sakret, farmisüsteemide ehitaja  OÜ Latter NT ning tõstukite müügi ja rendiga tegelev OÜ Truckmaint.

Aasta mikroettevõtete kategoorias toodi välja neli nominenti, lasterõivaste õmblemise ja omatoodete disainimisega tegelev OÜ PILV Production, elektrijuhtmete ja -seadmete paigaldusega tegelev OÜ WestRoad, Paide linna vanim apteek OÜ Paide Vee Tänava Apteek ja veiste kokkuostuga tegelev OÜ Raka Kogumiskeskus.

Ettevõtjaid tunnustatakse 9. oktoobril pidulikul auhinnagalal Paide Raekojas, mida saab samal õhtul vaadata otseülekande vahendusel Järva Teataja lehel. Osaleda saab ainult kutsetega.

Auhinnagala toimub Reigo Ahvena juhtimisel ning muusikat teevad Urmas Lattikas, Raul Vaigla ja Gerli Padar. Piduliku sündmuse visuaalselt aitab meeldejäävaks teha õpilasfirma Paide Gümnaasiumist.

Järvamaa ettevõtete tunnustamise eesmärk on maakonna ettevõtjate tegevuse väärtustamine ning tänamine panuse eest piirkonna arengusse. Tunnustatakse edukalt tegutsevaid äriühinguid ja silmapaistvaid isikuid, kelle tegevus ja eeskuju on enim mõjutanud Järvamaa elukeskkonda ja inimeste heaolu, suurendanud elanike tööhõivet, sissetulekuid ja maakonna tuntust, muutnud maakonda atraktiivsemaks selle elanikele, külastajatele, spetsialistidele, investoritele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles