Laupäev toob matkamängu

Kuido Saarpuu
Copy
Roosna-Alliku 12. matkamäng "Saan ise looduses hakkama"
Roosna-Alliku 12. matkamäng "Saan ise looduses hakkama" Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Ka sel aastal toimub Roosna-Allikul matkamäng «Saan ise looduses hakkama». Korraldatakse seda juba 15. korda.

Mängule on oodatud neljaliikmelised võistkonnad, kusjuures alla 13aastased on rajale lubatud koos täiskasvanutega. Ligi 15kilomeetrisel rajal läbivad võistlejad kuni üheksa kontrollpunkti. Rajal liigutakse kaardi ja legendi abil jalgsi.

Matka korraldajad annavad teada, et igal osalejal tuleb kaasa võtta peakate, kauss, tass, lusikas, vihmakeep, nuga, 100g magusat, veepudel, tikud, vile, plaastreid, side, meeskonna peale kirjutusvahend, telefon ja kompass.

Tasub teada, et matkamängule saab end kirja panna 30. septembrini (Tiiu Väli, telefon 56564794) ning kohtade arv on piiratud.

Varasematel aastatel on matkamäng väga populaarseks osutunud ning 35 vaba kohta on saanud kiiresti täidetud. Mullu osales matkamängul 33 võistkonda vabariigi erinevates paikadest. Esikoha saavutas võistkond Alev: Aimar Alev, Riina Alev, Kadi Luik ja Andres Alev. Teiseks tuli võistkond Sõpruskond: Priit ja Katrin Punapart, Madis Tamm, Jaan Kirsipuu, kolmandaks aga võistkond Hundinahad: Timo Parts, Lauri Kitse, Karl Lepp ja Henri Lepp. 

Matkamäng algab 3. oktoobril kell 9. Start on Roosna-Alliku rahvamaja eest. Rajale pääsemine toimub kirjapaneku alusel.

Roosna-Alliku matkamängu korraldajad on Tiiu Väli, Kaire ja Aldur Lõhmus. Ettevõtmist korraldatakse kootöös Kaitseliidu Järva maleva, Naiskodukaitse Järva ringkonna, Aravete päästekomando ja Paide politseijaoskonnaga. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles