Saaremaa rallile stardib muljetavaldav seltskond Järvamaa autosportlasi

Kuido Saarpuu
Copy
David Sultanjants ja Siim Oja sõitsid Lõuna-Eesti teedel välja masinaklassi esikoha nagu Viru rallilgi ning tüürivad täiseduga Saaremaa ralli poole.
David Sultanjants ja Siim Oja sõitsid Lõuna-Eesti teedel välja masinaklassi esikoha nagu Viru rallilgi ning tüürivad täiseduga Saaremaa ralli poole. Foto: Edgar Seemendi/Motorsport

Sel reedel ja laupäeval Eesti autoralli meistrivõistluste viimase etapina sõidetav Saaremaa ralli toob starti ka hulga Järvamaaga seotud ralliekipaaže.

 

Nii leiab stardinimekirjast näiteks ekipaažid, mille moodustavad Roland Murakas/Kalle Adler, Margus Murakas/Rainis Nagel, Rene Uukareda/Jan Nõlvak, David Sultanjants/Siim Oja ja Janar Lehtniit/Paavo Pajuväli.

Uutest tulijatest täiendavad nimekirja Karl-Markus Sei/Martin Leotoots, Marek Tammoja/Markus Tammoja, Rainer Paavel/Patrick Juhe (Rainer Paavel tagasi rajal peale kolmeaastast pausi) ja Kaupo Ennomäe/Eerik Tõnisson (pidid startima, aga ei saanud võistlusautot valmis). Paljude sõitjatega, nende seas on ka näiteks Mihkel Mändla/Kaur Teder, on väljas Järvamaa taustaga BTR Racing team.

Kokku stardib rallile 130 ekipaaži.

Valdavalt kruusateedel sõidetav Saaremaa ralli on nii Eesti kui Läti autoralli meistrivõistluste etapp. Kahe päeva jooksul sõidetakse üheksa kiiruskatset kogupikkusega 102,2 kilomeetrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles