Tublid türilased saavad kulda ja hõbedat

Anne Põder
Copy

Teisipäeval toimunud vallavalitsuse istungil otsustas vallavalitsus väljendada oma tänu tublidele ja aktiivsetele vallakodanikele ning silmapaistvatele noortele andes välja kolm kuldset ja kaks hõbedast aumärki.

Kuldsed aumärgiga tänab vald inimesi Türi vallale osutatud silmapaistvate teenete ning valla huvides pikaajalise tegutsemise eest.

Sel aastal teenisid kuldsed aumärgid: Anne Sillamaa pikaajalise ja tänuväärse vabatahtliku töö eest kohaliku spordielu korraldamisel, Toomas Tamm silmapaistva panuse eest Türi valla perearstikeskuse loomisel, Ülle Kuldkepp mitmekesise loometöö, Türi valla ainekujunduse ning eduka osalemise eest rahvusvahelistel kunstinäitustel.

Hõbedase aumärgi kavalerid on andekad ja töökad noored, kes lisaks väga headele õpitulemustele on saavutanud auhinnalisi kohti rahvusvahelistel võistlustel ja konkurssidel ning tegutsenud aktiivselt koolivälises tegevuses.

Tänavu pälvisid hõbemärgid: Villu Sisask silmapaistvate tulemuste eest olümpiaadidel ja edukate õpitulemuste eest, Türi Ühisgümnaasiumi esindamise eest piirkondlikel ja vabariiklikel võistlustel ja Kristiina Theresa Miller väga heade tulemuste eest regionaalsetel, üleriigilistel ja rahvusvahelistel puhkpillikonkurssidel.

Aumärgid antakse väljavalitutele üle 23. oktoobril kell 19 Türi kultuurikeskuses toimuval valla sünnipäeva kontsertaktusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles