Järvamaa noored ja piirkond pälvisid tunnustust

Kuido Saarpuu
Copy
Sandra_Arumäe,_Gertu_Liidemann_ja_Järvamaa_piirkonnajuht_Kätlin_Merisalu.
Sandra_Arumäe,_Gertu_Liidemann_ja_Järvamaa_piirkonnajuht_Kätlin_Merisalu. Foto: Annika Orula

Oktoobris tähistab Noorteühing Eesti 4H oma 29. sünnipäeva, mille raames toimus Rakvere Teatris tunnustussündmus „Kiidupäev 2020“. 

Järvamaalt pälvisid tunnustust Roosna-Alliku 4H klubi 10 Rubla aktiivsed noored Gertu Liidemann ja Sandra Arumäe. Samuti pärjati Järvamaa piirkond, mille alla on noorteühingu mõistes koondunud Järva- ja Lääne-Virumaa, „Aasta üllataja 2020“ tiitliga. Tiitli võttis vastu Järvamaa piirkonnajuht Kätlin Merisalu.

Piirkonna „Aktiivne 4H liige aastal 2020“ – Gertu Liidemann. Ta on aktiivne ja usaldusväärne 4H liige, kes paistab silma enda tegudega nii kodukohas kui ka piirkonnas. Ta on pidevalt abiks piirkonna juhendajatele ning piirkonnajuhile, et organiseerida ja ellu viia nii klubisiseseid kui ka piirkondlikke ettevõtmisi. Ta julgeb võtta enda kanda juhirolli ning saab sellega suurepäraselt hakkama. Tema vastutus- ja kohusetundlikkus on eeskujuks ning sellest lähtuvalt ei tee ta kunagi midagi poolikult. Olgu selleks siis piirkonna talvelaagri korraldamine, heategevusse aja investeerimine või vabatahtlikuna panustamine. Tema klubikaaslased on teda iseloomustanud kui naljakat, hoolivat, toredat, ägedat ja super-hüper inimest.

Piirkonna „Aktiivne 4H liige aastal 2020“ – Sandra Arumäe. Ta on aktiivne ja särasilmne 4H liige, kes ütleb kõigele „Muidugi, teeme ära!“. Tema aktiivsus ja kaasalöömine nii klubisisestes, piirkondlikes kui ka üle-eestilistes tegemistes on eeskujuks teistele ja särasilmsus motiveerib teisigi tegevustesse panustama. Sandra on väga abivalmis ja usaldusväärne kaaslane, kes julgeb võtta vastutust ning panustab oma aega nii klubisiseste- kui ka piirkondlike sündmuste organiseerimisse ja läbiviimisesse.

Järvamaalt pälvisid tunnustust Roosna-Alliku 4H klubi 10 Rubla aktiivsed noored Gertu Liidemann ja Sandra Arumäe.

4H on maaelu väärtustav, noori ühendav rahvusvaheline organisatsioon, mis tegutseb üle 80 riigis. Noorteühing Eesti 4H loodi 13. oktoobril 1991. aastal, organisatsiooni kuulub üle 1100 liikme vanuses 7-26 eluaastat. 4H peamiseks ülesandeks on toetada laste ja noorte mitmekülgset arengut, pakkudes neile isetegemise võimalusi ning teadmisi ja praktilisi kogemusi oma elu korraldamiseks - õpime tegutsedes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles